esirukous

"Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta" (1.Tim. 2:1). Viisi kertaa viikossa tämän Raamatun kehotuksen valtaamat ihmiset kokoontuvat rukoushuoneelle kantamaan erilaisia aiheita ja ihmisiä Jumalan kasvojen eteen.

Tavoitteena esirukouksella on muuttaa ihmisiä - asioita ja olosuhteita Jumalan ilmestymisen kautta. Me uskomme rukouksen voimaan ja siksi me saamme nähdä monia vastauksia rukouksiimme.  

Jokaisessa rukousillassa on rohkaisevaa Raamatun opetusta. Joskus opetus liittyy systemaattiseen opiskeluun, jonka yhteydessä on useita oppitunteja. Rukousta ja esirukousta on luonnollisesti kaikissa muissakin kokoontumisissa pyhäkoulusta Toivon torstaihin ja jumalanpalvelustilaisuuksiin.

Viikoittaiset Sanan ja rukouksen ilta keskiviikkoisin klo 18.00.

Voit pyytää esirukousta myös jokaisen jumalanpalveluksen yhteydessä, puhelimitse tai sopia yksityisen tapaamisen, jossa jutellaan ja rukoillaan. Yhteyttä voit ottaa vaikkapa Mika Liimataiseen 040 738 9447  tai "EVANKELIOINTI" -sivulla mainittuihin evankelistoihin.

HUOM!
Voit jättää helposti oman esirukousaiheesi seurakunnalle "Palaute" - sivun kautta.