Toiminta

Lapsityö

Perhetyö
Toteutetaan lapsityön yhteydessä. Haluamme tavoittaa ja tarjota lapsiperheille hyvän seurakuntayhteyden. 

KIDSROOM – Pyhäkoulu (toistaiseksi tauolla)
Kidsroom-pyhis on kerran kuukaudessa su tilaisuuden yhteydessä alasalissa.  Huippuhyvä pyhis on  kouluikäisille lapsille. Nuoremmat voivat osallistua vanhemman kanssa. Mukana lauluja, opetusta, leikkejä ym.  Tervetuloa mukaan. 

Leikkihuone
Rukoushuoneessa salin takaosassa on lapsille ja heidän vanhemmilleen oma leikkihuone, josta vanhemmat voivat seurata tilaisuuksia lastenhoidon lomassa.  

Jeesus ja lapset
Lapset tuovat aina pirteää elämää seurakuntaan! Jeesus itse antoi meille esimerkin miten meidän tulee suhtautua tai kohdata lapsia raamatunkohdassa Mark. 10:14

”Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta.”

Tervetuloa mukaan iloiseen toimintaan!

Näytä lisää

Nuorisotyö

Nuortenillat
Nuortentyö jatkuu nuortenilloilla joka toinen perjantai parillisilla viikoilla.

Illassa on mukavaa puuhaa, purtavaa, yhdessäoloa, matseja, musiikkia ja Jumalan Sanaa! Tule kaverisi kanssa mielenkiintoiseen iltaan! 

Tietysti tapaamme mielellään kanssasi myös Somessa!
Kuten olet varmaan huomannut, Facebook -sivuillemme pääset kätevästi etusivulta.

Näytä lisää

Lähetystyö

” Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, pelastuu, mutta joka ei usko, tuomitaan kadotukseen.”

Nämä Herramme Jeesuksen sanat opetuslapsilleen on kirjattu Raamattuun ja ne koskevat myös tämän päivän seurakuntaa. Evankeliumin saarnaaminen kaikille luoduille on uudestisyntyneen kristityn suurin tehtävä niiin lähellä kuin kaukanakin.

Etsimme ja rukoilemme parasta aikaa lähetystyökohdetta seurakunnalle. Syksyn aikana asiasta saataneen päätös. 

Seurakunnasta on lähetetty, tai oltu mukana lähettämässä lähetystyöntekijöitä useisiin eri maihin. Tansaniaan, Papua Uudelle Guinealle, Turkkiin sekä yksittäisiin aktiotehtäviin mm. Intiaan ja Pakistaniin. Emme ole unohtaneet myöskään suurta itäistä naapuriamme Venäjää. Seurakunnasta on osallistuttu avustus- ja Raamatun opetustehtäviin etupäässä Karjalassa.

Tämän lisäksi olemme antaneet taloudellista tukea lahjojen muodossa eri tarpeisiin lähetyskentillä.

Yksi mahdollisuus merkittävän lähetyspanoksen antamiseen on osallistuminen Fida International ry:n vuosittaiseen keräyskampanjaan, jonka tuotolla tuetaan kaikkein suurimmassa hädässä olevia ihmisiä.

Säännöllinen taloustuki seurakunnalle auttaa seurakuntaa kantamaan kortensa kekoon Fida ry:n ja Avainmedia ry:n toimintojen tukemisessa. Näin jokainen voi olla mukana maailmanlaajuisessa lähetystyössä ”24/7”.  

 

Näytä lisää

”Kun Pyhä Henki tulee teihin niin te saatte voiman ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka. ” (Apt.1:8).

Seurakunnan jäsenten tehtävä on olla Jeesuksen Kristuksen todistajia siinä ajassa ja yhteisössä missä he elävät. Tehtävä on olla elävä todistaja Jumalan armosta ja rakkaudesta jokaiselle ihmiselle. Omalla voimalla ja viisaudella emme sitä voi tehdä vaan Pyhän Hengen kautta jokainen Jeesukseen uskova voi toimia ilosanoman todistajana. Ilosanoma on Jeesuksen sovitustyö, jonka kautta jokainen voi saada syntinsä anteeksi ja tulla Jumalan lapseksi.

Järjestämme viikoittain erilaisia tilaisuuksia, joissa evankeliumin ilosanomaa pidetään esillä. Mielellään pelvelemme ihmisiä myös eri laitoksissa tapaamalla ihmisä henkilökohtaisesti ja pitämällä rohkaisevia hartaushetkiä.

Jos kaipaat myötäelämistä voit olla yhteydessä seurakuntamme jäseniin, jotka tunnet. He auttavat mielellään ymmärtämään ja vastaanottamaan Jumalan pelastavan rakkauden Jeesuksessa. Tai ota yhteyttä  yhteystiedoissa oleviin numeroihin.

Seurakuntana autamme jäseniämme pitämään tarjolla elämän sanaa mm. järjestämällä saataville ilmaisjakelumateriaalia ja kirjamyynnin kiinnostavia tuotteita. Rohkaisemme jakamaan hyvää sanomaa ja tietoa toiminnastamme sosiaalisessa mediassa.  .

Seurakuntamme palvelee mielellään lähimmäisiämme myös vanhainkodissa ja hoitolaitoksissa. Voimme vierailla pitämässä hartaushetkiä ja tapaamassa ihmisiä, joiden on vaikea osallistua seurakuntien yleisiin tilaisuuksiin, vaikka sitä toivoisivatkin.

Yhteiset laulut, rohkaisevat puheenvuorot omakohtaisista kokemuksista, rukoukset ja lohduttava Jumalan Sanan julistus ovat saaneet hyvän vastaanoton sekä vanhusten, että henkilökunnan taholta.

 

 Musiikkitoiminta

Tilaisuuksissamme soitetaan monenlaista musiikkia mm. Hengellisen kirjan – lauluja sekä uudempia ylistyslauluja.

Seurakunnassamme on lisäksi erinomaisia soololaulajia ja pienempiä lauluryhmiä joita saamme iloksemme kuulla tilaisuuksissamme.

Äänekosken rukoushuone vihittiin käyttöön 25.11.1984 runsaat kaksi vuotta seurakunnan perustamisen jälkeen. Rukoushuoneen suunnitteli arkkitehti Martti Torvikoski Oulusta. Rakennustyön valvojana toimi rakennusmesteri Jaakko Kalkku Suolahdesta. Rukoushuone rakennettiin pääasiassa talkoovoimin.

Rukoushuoneen tilat ovat käytännölliset ja palvelevat hyvin seurakunnan tarpeita. Tilaa on noin 850 neliötä kahdessa kerroksessa.

Yläkerrassa on seurakuntasali, keittiö ja lastenhuone, josta on suora näköyhteys varsinaiseen saliin. Istumapaikkoja näissä on yhteensä 340.

Alakerrassa sijaitsee noin 30 hengen monitoimitila, joka nimensä mukaan palvelee monissa eri tarpeissa. Lisäksi alakerrasta löytyy talonmiehen asunto, aula- ja saniteettitilat, kirjamyynnin tilat sekä seurakunnan toimisto.

Tilojamme voi kysyä vuokralle omiin juhliin ja tapahtumiin, joiden sisältö ei loukkaa kristillisiä arvoja. Esimerkiksi ruokasalia ja keittiotä voi käyttää hautajaisten muistotilaisuuksien pitoon.

Tilojen varaustilanne ja hinnoittelu selviää soittamalla isännöitsijällemme Jorma Suomalainen  040 0649561 

Talonmies:
Reijo Savolainen
p. 0400 592 090

Jos tarvitset sielunhoitoa, ota yhteyttä pastoriin soittamalla tai lomakkeella. 
Ota yhteyttä rohkeasti! Jeesus rakastaa sinua!

Seurakunnassamme toimii myös useita luotettavia esirukouspalvelijoilta tilaisuuksien yhteydessä. 

Seurakuntamme yhteydessä toimii kirjamyyntipiste, josta voit hankkia kristillisten kustantajien uusimmat kirjat sekä äänitteet sopuhintaan. Lisäksi valikoimista löytyy Raamattuja, hengellisiä kortteja sekä adresseja.

Kirjamyynnin yhteydessä toimii hengellisten kirjojen ”divari”, josta saa myös hyvää luettavaa maksutta. 

Ilmaisjakelupisteistä jokainen voi ottaa mukaansa hengellistä luettavaa joko omaksi ravinnokseen tai ystävälle vietäväksi.

 

Jeesus rakastaa sinua ja haluaa auttaa sinua kaikessa!

”Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta.” 1.Tim. 2:1

Kokoonnumme kerran viikossa joka keskiviikko Sanan ja rukouksen iltaan klo 18 tämän Raamatun kehotuksen mukaan rukoushuoneelle rukoilemaan yhdessä joissa tuomme erilaisia aiheita ja ihmisiä Jumalan kasvojen eteen.

Rukoilemme siellä myös yhteisten asioiden puolesta. Tavoitteena esirukouksella on pyytää, anoa ja julistaa Jumalan tahdon tapahtumista ihmisten, asioiden ja tilanteiden kohdalla.

Me uskomme Jumalaan, joka kuule rukouksemme ja siksi me saamme nähdä monia rukousvastauksia niin omassa elämässämme kuin lähimmäistemme elämässä sekä seurakunnassamme ja muissakin asioissa mitä Jumala laskee sydämellemme rukouksissa.

Rukousta ja esirukousta on luonnollisesti kaikissa muissakin seurakuntamme kokouksissa.

Viikoittaiset rukousillat ovat:  Sanan ja rukous-ilta, Ylistys ja rukousilta, Esirukousilta ja teemarukousillat keskiviikkoisin klo 18.00.
Voit pyytää esirukousta myös jokaisen jumalanpalveluksen yhteydessä, puhelimitse tai sopia yksityisen tapaamisen, jossa jutellaan ja rukoillaan. Yhteyttä voit ottaa pastori Tom Söderströmiin 0452516643,  vanhemmistoveli Mika Liimataiseen 040 738 9447.
Tai lähetä rukouspyyntösi sivujemme alhaalla olevalla esirukouslomakkeella.

Kaiken kansan ruokailu

Kaiken kansan ruokailu on kerran kuukaudessa seurakunnan tiloissa 
tapahtuva ruokatarjoilu kaikille halukkaille.
Tervetuloa ruokailemaan iloisessa seurassa! 
Kaikille avoin ruokailu on ilmainen tai vapaaehtoisella maksulla.  Tärkeää on toisen kohtaaminen, iloinen ilmapiiri, hyvä ruoka ja pieni Sanan alkupala! Tule ja tuo ystäväsi mukanasi!

Kaiken kansan ruokailu on jatkoa jo kauan toimineelle Kööri-illalle sekä Toivon Torstai -toiminnalle. 

Näytä lisää

Israeltyö

Seurakunnassamme rukoillaan rauhaa koko maailmaan. Israelin ja sen ympäristöalueiden ihmisiä muistetaan rukouksin lähes jokaisessa rukousillassa.

Raamattu sanoo:

”Minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä.” (1.Ms. 12: 3).

Tervetuloa siunamaan Israelia ja rukoilemaan Jumalan valtakunnan tuloa kanssamme!

Näytä lisää