ÄÄNEKOSKEN HELLUNTAISEURAKUNTA TÄNÄÄN

Palvelija omalla paikkakunnallaan
Seurakunta pyrkii olemaan aktiivinen vaikuttaja oman paikkakuntansa parhaaksi pitämällä näkyvästi esillä evankeliumin ilosanomaa. Tiedotamme avoimesti kaikesta toiminnastamme ja tilaisuuksiimme ovat tervetulleita kaikki ihmiset. Tietoa seurakunnasta ja sen tapahtumista julkaistaan paikallisessa ilmaisjakelulehdessä sekä näillä internet - sivuilla säännöllisesti.

Seurakuntaamme kuuluu paljon erilaisia ihmisiä ja toimintamme kotipaikkakuntamme hyväksi on vilkasta. Pyrimme aktiivisesti saavuttamaan kaupunkimme ihmiset ja rukoilemme jatkuvasti paikkakuntamme puolesta.

Seurakunnan säännöllinen viikkotoiminta sisältää ohjelmaa kaikenikäisille ihmisille. Sunnuntaisin kokoonnumme yhteen kuulemaan Jumalan Sanan opetusta ja rakentumaan yhteisestä uskostamme klo 11 tai klo 16. Jokaisen tilaisuuden yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukouspalveluun.

Päivärukoushetket ovat tiistaisin klo 12. Tilaisuuksissa on käynyt uskovia yli seurakuntarajojen ja Jumala on vastannut ihmeellisellä tavalla moneen rukoukseen. Erityinen Sanan ja rukouksen ilta pidetään keskiviikkoisin klo 18. Poikien harrastekerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 17.

ToivonTorstai iltoja on järjestetty ja järjestetään noin joka kolmas torstai.  Ilta koostuu todistuksista, laulusta ja Sanan julistuksesta, jonka jälkeen ruokaillaan emäntien valmistamaa maistuvaa ruokaa. Jokainen saa vielä kotiinviemisiksi mukaan ruokakassin tulevien päivien varalle.

Teemme musiikki-, hartaus- ja luentovierailuja kouluhin, laitoksiin ja palvelutaloihin. Koulutyötä toteutetaan yhteistyössä muiden Keski-Suomen helluntaiseurakuntien palkaaman työntekijän kanssa.

Palvelija aina maan ääriin
Seurakuntamme tukee säännöllisesti lähetystyötä mm. Avainmedia ry:n ja Fida International ry:n kautta.