TOIVON TORSTAIT (kööri)

Kööri - iltoja yli 20 vuotta
"Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti. Sillä Minun oli nälkä, ja te annoitte minulle syödä; Minun oli jano, ja te annoitte Minulle juoda; Minä olin outo, ja te otitte Minut huoneeseenne; Minä olin alaston, ja te vaatetitte minut; Minä sairastin, ja te kävitte minua katsomassa; Minä olin vankeudessa, ja te tulitte Minun tyköni" (Matt. 25: 34 - 36).

Entiset Kööri-illat ovat nykyisin nimeltään Toivon Torstai.
Työllä on Äänekosken Helluntaiseurakunnassa pitkät perinteet. Joka kolmas torstai järjestetään rukoushuoneella Toivon torsti - ilta, johon kutsutaan ihmisiä henkilökohtaisilla kutsuilla.
Ilta koostuu todistuksista, lauluista ja Sanan julistuksesta, jonka jälkeen ruokaillaan emäntien valmistamaa maistuvaa ruokaa. Sen lisäksi jokainen kööriläinen saa yleensä kotiinviemisiksi ruokakassin tulevien päivien varalle. Illoissa on pidetty myös suuren suosion saanut Alfa- kurssi sekä Elämän suuret kysymykset -opetussarja.


Vastuuhenkilö:
Toivo Jylhäsalmi
p. 040 960 5909