musiikki

MUSIIKKITOIMINTA

SEURAKUNTAKUORO

Seurakunnassamme toimii aktiivinen Seurakuntakuoro joka laulaa tilaisuuksissamme pääsääntöisesti Ehtoolliskokouksissa mutta myös muissakin seurakuntamme tilaisuuksissa.

Seurakuntakuoro on ilahduttavasti aktivoitunut ja kuoroa johtaa Paula Niininen. Kuoroa säestää Jorma Suomalainen.

YLISTYSRYHMÄ

Ylistysryhmä on nyt aloittamassa toimintaansa ja ryhmään etsitään soittajia mm. pianistia / kosketinsoittajaa sekä kitaristia ja basistia. Ylistysryhmää koordinoi Sirpa Söderström 0407713152.

MUU MUSIIKKITOIMINTA

Tilaisuuksissamme soitetaan monenlaista musiikkia mm. Hengellisen kirjan - lauluja sekä uudempia ylistyslauluja.

Seurakunnassamme on lisäksi erinomaisia soololaulajia ja pienempiä lauluryhmiä joita saamme iloksemme kuulla tilaisuuksissamme.

Musiikkitoiminnan vastuuhenkilö
Sirpa Söderström