lähetystyö

" Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, pelastuu, mutta joka ei usko, tuomitaan kadotukseen."

Tehtävä
Nämä Herramme Jeesuksen sanat opetuslapsilleen on kirjattu Raamattuun ja ne koskevat myös tämän päivän seurakuntaa. Evankeliumin saarnaaminen kaikille luoduille on uudestisyntyneen kristityn suurin tehtävä.

Seurakunnasta on lähetetty, tai oltu mukana lähettämässä lähetystyöntekijöitä useisiin eri maihin. Tansaniaan, Papua Uudelle Guinealle, Turkkiin sekä yksittäisiin aktiotehtäviin mm. Intiaan ja Pakistaniin. Emme ole unohtaneet myöskään suurta itäistä naapuriamme , Venäjää. Seurakunnasta on osallistuttu avustus- ja Raamatun opetustehtäviin etupäässä Karjalassa. Tämän lisäksi olemme antaneet taloudellista tukea lahjojen muodossa eri tarpeisiin lähetyskentillä.

Jokainen meistä ei voi lähteä kauas kotimaan rajojen ulkopuolelle hoitamaan tätä arvokasta, Elämän Herralta saatua tehtävää, mutta jokainen voi omalta osaltaan olla viemässä evankeliumia aina maan ääriin saakka.

Kuinka se on mahdollista?
Jumala on suuressa armossaan uskonut meille erilaisia lahjoja ja avuja, joiden kautta me kaikki voimme olla mukana tekemässä lähetystyötä.

Yksi mahdollisuus merkittävän lähetyspanoksen antamiseen on osallistuminen Fida International ry:n vuosittaiseen keräyskampanjaan, jonka tuotolla tuetaan kaikkein suurimmassa hädässä olevia ihmisiä.

Säännöllinen talotuki seurakunnalle auttaa seurakuntaa kantamaan kortensa kekoon Fida ry:n ja Avainmedia ry:n toimintojen tukemisessa. Näin jokainen voi olla mukana maailmanlaajuisessa lähetystyössä "24/7".

Lähetystyön tärkeimpänä tukijana on seurakunnan rukous. Rukouksen kautta raivataan tietä Jumalan ilmestymiselle ja saadaan voittoja henkivalloista.

Lähetystoimikunta
Seurakunnan Lähetystoimikunnan toimenkuvan kuuluu:

1) Lähetysstrategian määrittely vanhimmiston hyväksyttäväksi ja seurakunnalle esitettäväksi.
2) Lähetysnäyn - ja tiedon välittäminen paikallisella tasolla.

• - Lähetyskokoukset (kehittäminen + suunnittelu)
  • - Rukousaiheet lähetyskentiltä
  • - Yhteydenpito yhteistyöhenkilöihin / seurakuntiin tai järjestöihin (lähetteihimme)
  • - Yhteydenpito Helluntaiseurakuntien yhteisiin lähetysjärjestöihin sekä muihin lähetysorganisaatioihin
  • - Mahdollisten lähetystyöhön liittyvien kampanjoiden ja keräysten organisoiminen

Toimikunta voi välittää ja kehittää syntyneitä ideoita vanhimmistolle esiteltäväksi. Voit rohkeasti kertoa omat lähetystyötä koskevat idasi, näkysi ja kysymyksesi toimikunnalle vaikkapa Mika Liimataisen kautta 0407389447 tai mikalii (at) hotmail.com

Seurakuntamme lähetystoimikunnan jäsen toimii Keski-Suomen lähetystoimikunnassa Äänekosken, Suolahden ja Laukaan helluntaiseurakuntien edustajana.

"Tulitikun raapaisu saa tulen olemaan.
Lähetyskäskyn toteuttaminen saa seurakunnan olemaan."