Mika Turunen jakamassa Hyvää uutistaevankeliointi

"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat Minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä Minä Olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, Minä Olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti." (Matt. 28: 19 - 20).

Yllä olevassa Raamatun kohdassa Jeesus antoi opetuslapsilleen tehtävän, joka tänä päivänäkin on seurakunnan tärkein tehtävä. Sen kaiken toiminnan onkin tähdättävä juuri sielujen pelastumiseen, sillä sielujen pelastus on uskomme päämäärä.

Seurakunnassamme pidämme kaikessa toiminnassa Kristuksen ristin ja sovitustyön selkeästi esillä. Meidän tehtävämme on julistaa evankeliumin ilosanomaa tässä kaupungissa ja aina maan ääriin saakka.

Järjestämme viikoittain erilaisia tilaisuuksia, joissa evankeliumin ilosanomaa pidetään esillä. Mielellään pelvelemme ihmisiä myös eri laitoksissa tapaamalla ihmisä henkilökohtaisesti ja pitämällä rohkaisevia hartaushetkiä. Hoitolaitosvierailujen yhdyshenkilönä palvelee Hanna Puustelli. Vierailuista vois sopia soittamalla hänelle numeroon 0400 205 415.

Evankeliumin eteenpäin viemisen tärkein kanava ovat seurakuntalaiset. He ovat kiinnostuneita lähipiirissään olevien ihmisten iloista ja suruista. Jos kaipaat myötäelämistä voit olla yhteydessä seurakuntamme jäseniin, jotka tunnet. He auttavat mielellään ymmärtämään ja vastaanottamaan Jumalan pelastavan rakkauden Jeesuksessa.

Seurakuntana autamme jäseniämme pitämään tarjolla elämän sanaa mm. järjestämällä saataville ilmaisjakelumateriaalia ja kirjamyynnin kiinnostavia tuotteita. Rohkaisemme jakamaan hyvää sanomaa ja tietoa toiminnastamme sosiaalisessa mediassa.

Pastori Markku Kovanen (p. 050 539 5238) sekä evankelistat Valma Holappa (p. 040 511 7230) ja Jorma Suomalainen (p. 0400 649 561) ovat mielellään käytettävissäsi kun haluat jutella mielessäsi olevista elämän ja uskon asioista tai jos olet uskossa toivot tukea evankeliumin eteenpäin viemisessä.
He antavat mielellään myös rukousapua elämään, Jumala-suhteeseen tai evankeliumin eteenpäin viemiseen liittyvissä asioissa.