Ruususielunhoito

Seurakunnassamme toimii useita luotettavia esirukouspalvelijoilta tilaisuuksien yhteydessä. Varsinaiseen sielunhoitoon on myös mahdollista päästä ottamalla yhteyttä seurakunnan pastorin numeroon.

Seurakunnassa kokoontuu tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan sielunhoitoryhmä. Ryhmään ja sen perustamiseen ovat tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat sisäistä paranemista ja vahvistumista.

Kokoontuminen voi alkaa vaikkapa kahvin ääressä rupatellen. Sitten opiskellaan ryhmämateriaali keskustellen ja jakaen aiheesta omia kokemuksia. Lopuksi rukoilemme esille tulleiden asioiden ja rukousaiheiden puolesta. Näin jokaisella on mahdollisuus tulla hoidetuksi ja tulea toisia.

Ryhmässä on ollut hyvä ja lämmin ilmapiiri, jossa jokaisen on ollut hyvä olla. Ryhmässä käsiteltyjä asioita ei puhuta sen ulkopuolella, joten jokaisen on ollut helppo puhua jopa elämänsä vaikeimmista asioista.

Seurakunnan pastori:
Kari Pölönen