Rukoushuonekiinteistönhoito

Äänekosken rukoushuone vihittiin käyttöön 25.11.1984 runsaat kaksi vuotta seurakunnan perustamisen jälkeen. Rukoushuoneen suunnitteli arkkitehti Martti Torvikoski Oulusta. Rakennustyön valvojana toimi rakennusmesteri Jaakko Kalkku Suolahdesta. Rukoushuone rakennettiin pääasiassa talkoovoimin.

Rukoushuoneen tilat ovat käytännölliset ja palvelevat hyvin seurakunnan tarpeita. Tilaa on noin 850 neliötä kahdessa kerroksessa.

Yläkerrassa on seurakuntasali, keittiö ja lastenhuone, josta on suora näköyhteys varsinaiseen saliin. Istumapaikkoja näissä on yhteensä 340.

Alakerrassa sijaitsee noin 30 hengen monitoimitila, joka nimensä mukaan palvelee monissa eri tarpeissa. Lisäksi alakerrasta löytyy talonmiehen asunto, aula- ja saniteettitilat, kirjamyynnin tilat sekä seurakunnan toimisto.

Tilojamme voi kysyä vuokralle omiin juhliin ja tapahtumiin, joiden sisältö ei loukkaa kristillisiä arvoja. Esimerkiksi ruokasalia ja keittiotä voi käyttää hautajaisten muistotilaisuuksien pitoon.

Tilojen varaustilanne ja hinnoittelu selviää soittamalla Kari Viippolalle, puh. 040 576 2955.

Kirjamyynti

Talonmies: